Els més menuts es divertixen amb l’espectacle teatral de l’estand de Levante UD

Una gran afluència de xiquets i xiquetes s’han concentrat esta vesprada en l’espai de Levante UD del recinte ExpoJove per a no perdre detall de l’espectacle que ha oferit la companyia Coco Teatre amb la història ‘Cuento de Granota’.

12.27.2014_18.36.53La història interpretada per dos actors que donen vida a Tim, el donyet de Pare Noel i Bonifacia, la cuidadora dels rens de Pare Noel, treballen per a ell i no tenen dret als regals pels retalls. El muppet Granota, la mascota del Llevant UD que ha sigut elaborat exclusivament per a l’activitat teatral en ExpoJove, s’ha encarregat de fer els seus sonmis realitat i els ha aconseguit un regal molt especial per a ells, el passe per a tota la temporada per a anar a veure el Levante UD. Durant l’espectacle, els més menuts, han sigut partícips del conte per mitjà de l’elaboració de diferents proves.

12.27.2014_18.38.44La companyia de teatre oferirà més funcions durant el cap de setmana en l’estand Llevant UD. Tots els ExpoJovers disfrutaran d’esta història tan divertida demà diumenge 28 de desembre, i dissabte que ve 3 i el diumenge 4 de gener, a les 17:30 hores.