Els ‘Hispanos’ visiten ExpoJove i juguen amb els xiquets a handbol

La Selecció Espanyola de Handbol ha visitat ExpoJove 2014 este matí per a disfrutar junt amb els xicotets esportistes de la ‘Zona Esportiva’ que organitza la Regidoria de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de València. Els 16 jugadors i el cos tècnic, així com el president de la Real Federació Espanyola de Handbol, Francisco Blázquez, es troben a València realitzant la primera fase de la preparació del pròxim Mundial de Tastar en 2015 i no van desaprofitar l’ocasió de visitar esta zona en què la Federació de Handbol de la Comunitat Valenciana és una de què participa en la intensa activitat esportiva per a milers de xiquets cada dia durant esta fira. Els ‘Hispanos’ capitanejats per Raúl Entrerríos i el seleccionador nacional Manolo Cadenes van passejar pels diferents pavellons i van posar amb els integrants de les escoles de handbol que es trobaven en esta Zona Esportiva del pavelló 4 de Fira València.

Els ‘Hispanos’ capitanejats per Raúl Entrerríos i el seleccionador nacional Manolo Cadenas van passejar pels diferents pavellons i van posar amb els integrants de les escoles de handbol que es trobaven en esta Zona Esportiva del pavelló 4 de Fira València. Allí, després d’un merescut corredor als campions pels xicotets esportistes van arribar a la zona d’exhibició i van dedicar unes paraules als xiquets i jóvens que en alguns anys pogueren ocupar el seu lloc en la Selecció de Handbol, que té l’objectiu de revalidar el titule mundial en esta pròxima cita que han començat a preparar amb una primera parada a València.

12.28.2014_14.19.18

A més de realitzar un bon nombre de fotografies, els jugadors de la selecció van compartir alguns minuts de joc i passió pel handbol amb els diferents xiquets i xiquetes de les escoles esportives de Mislata i els col·legis Argos i Pablo Neruda, en la pista de balomnano que la Federació Valenciana de Handbol té en ExpoJove 2014.

Fotos Josep V Zaragoza