Les Falleres Majors de València inauguren Expojove 2014 junt amb el Regidor de Festes i el Diputat de Joventut

Un any més, les Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis van estar presents per a inaugurar oficialment Expojove 2014 en Fira València. El regidor de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de València, Francisco Lledó i el Diputat Provincial de Joventut i Esports, Miguel Bailach van acompanyar a les màximes representants del món faller valencià en la visita de tots els pavellons de la Fira de la Infància i Joventut de València.

 12.26.2014_13.03.17
La visita es va iniciar amb una batucada en l’exterior del recinte. A continuació, la comitiva va visitar el pavelló de la Regidoria de Festes i Cultura Popular que enguany té per nom ‘Llegendes de la Selva’. Durant el recorregut també van passar per la resta de pavellons visitant els estands dels distints expositors públics i privats com, clubs, associacions, la Junta Central Fallera i altres regidories.
 12.26.2014_13.08.29
En esta primera visita oficial, tots van disfrutar de les atraccions i els espectacles que oferixen. Les Fallera Major de València va assegurar que estava encantada de participar “de xicoteta sempre vènia a Expojove, i hui estic encantada d’acompanyar a María en la inauguració”. Per la seua banda, la Fallera Major Infantil es va mostrar molt contenta d’estar ací “m’ha agradat molt, em quede amb tot Expojove”. Les dos falleres van invitar tots els valencians a visitar i disfrutar d’Expojove 2014.
12.26.2014_14.25.55
Fotografía: Josep V. Zaragozá