Disfruta de ‘La Pel·lícula de la teua vida’ totes les vesprades amb la Falla Ramón i Cajal de Torrent

El gran escenari de ‘Llegendes de la Selva’ del pavelló 1 de Fira València va omplir els seus més de 500 seients de xicotets i majors per a presenciar un dels play blacks més espectaculars d’ExpoJove 2014. Són ells, els jóvens de la Falla Ramón i Cajal de Torrent que interpreten tots els dies la representació de ‘La Pel·lícula de la teua vida’, una adaptació de la pel·lícula ‘Grease’.

Una gran escenografia amb una perfecta coordinació entre els més de 35 fallers i falleres interpretes. Els fallers de la comissió van mostrar ser uns autèntics artistes per la seua magnífica posada en escena i pels ràpids i sorprenents canvis de vestuari. Vestuari impecable que elaboren ells mateixos. A més, preparen i assagen el musical durant quatre mesos previs coordinats pel delegat de playbacks, José Gómez.

La història, que gira entorn dels personatges principals John Travolta i Olivia Newton John, amb els seus quatre amics i quatre amigues, més tot el cos de ball, va guanyar fa escassos mesos el 1r premi del concurs de playbacks de les falles de Torrent.

Fotos: Josep V. Zaragoza