Jocs, concursos, tallers i un nou espai de circuit de Karts en l’estand EMT València

L’Empresa Municipal de Transports de València en col·laboració de la Delegació de Circulació i Transports compta amb un estand de més de 1.000 m2 en ExpoJove, on oferix una infinitat d’activitats per a tots els usuaris amb l’objectiu de promocionar el transport públic i conscienciar als més xicotets del respecte i l’educació viària en la ciutat.

12.26.2014_19.58.37L’estand, dividit en distintes zones, té un nou circuit urbà amb Karts per a que totes les famílies i adaptat a totes les edats. A més, compta amb una zona de jocs anomenat ‘De Bus en Bus i tire perquè em toca’, on arriben fins a ‘El autobús més mono’ de l’EMT i dins els esperen un grup d’animadors del circ ‘Gran Fele’.

Les instal·lacions d’EMT inclouen una zona de jocs amb tallers i pintures. A més, podem trobar una zona ‘selfie’ perquè els assistents a ExpoJove puguen realitzar-se fotografies i entrar en un concurs a través de twitter amb l’hastag #SelfieEMT i guanyes un telèfon mòbil amb tecnologia NFC perquè els usuaris de l’EMT puguen pujar de forma gratuïta.

12.26.2014_19.58.21

Una forma divertida d’atraure l’atenció al transport públic és per mitjà dels sortejos que tots els dies realitza l’espai de l’EMT. Entre tots els assistents, se sorteja un bitllet multiviatge amb 30 viatges i un rellotge mòbil amb 30 viatges. Regals, diversió i aprenentatge en una àmplia zona didàctica per a tots els públics.