Informació i diversió en l’estand de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

La Junta Associada Provincial de l’Associació Espanyola Contra el Càncer esta, un any més, en ExpoJove per a assessorar i informar xicotets per mitjà d’uns llibrets perquè aprenguen a menjar saludable i a protegir-se del sol, i als majors sobre la prevenció del càncer quant a protecció solar i sobre la importància de fer-se una mamografia.

Els voluntaris de l’estand oferixen als xiquets i xiquetes tallers de pintacares, globoflexia i manualitats, mentres que els adults tenen l’oportunitat de fer-se socis de l’associació, obtindre les ulleres de sol solidàries o adquirir les entrades de la gala solidària en benefici de l’aecc, que tindrà lloc el dia 5 de gener, a les 12:00h, en el Circ Solidari de València. El 50% del valor de les entrades en benefici per a l’Associació contra el càncer.
 
12.31.2014_12.44.21
A més, el dia 3 i 4 de gener, tindrá lloc una funció de màgia amb David Mago, Mag Martí, Chemago, Mago Alberto i Manu Alabau, de l’aecc que col·laborarà voluntàriament en l’escenari de la Junta Central Fallera a les 17:00h, amb l’espectacle ‘¡Hola ke Ases!’.