El ‘Xou de la Generació Youtube’ arriba a ExpoJove amb els millors ‘youtubers’

Dins de les múltiples activitats que oferix ExpoJove, enguany s’ha inclòs un esdeveniment per als jóvens i amants d’internet, concretament per a la ‘generación YouTube’ que tindrà lloc el 3 de gener, en l’Auditori 1a del Centre d’Esdeveniments de Fira València i que s’estructurarà en tres passes al llarg de la jornada (11.30h, 15h i 18.30h) . Es tracta d’un esdeveniment inigualable en què participaran els youtubers més destacats en un mateix escenari.

L’espectacle comptarà amb AuronPlay, apassionat de la música i videojocs; Sr. Cheeto, creador de sèries, videoblogs, gameplays, vídeos d’opinió i un ‘top chef’ de la cuina; Wismichu, un geni de l’humor; i Zarcort, conegut com “El Crític de YouTube”. ‘YouExperience Live’ reunix als millors youtubers espanyols que junts sumen 5.000.000 de subscriptors en els seus canals i els seus vídeos han arribat als 450 milions de reproduccions.

A més, els que compren les entrades ‘Meet Up’ podran veure l’espectacle des de les tres primeres files i accedir abans de l’inici de l’espectacle a una trobada privada en grup amb els quatre youtubers, on es farà entrega d’un record de l’esdeveniment firmat per ells, i es realitzarà una gravació en vídeo que formarà part dels continguts del canal YouExperience en YouTube.

Totes aquelles persones interessades en esta experiència podran comprar les seues entrades i trobar més informació en la web www.youexperiencelive.com. Així mateix, també es posaran a la venda localitats el dissabte 3 de gener en les taquilles del mateix Auditori, espai que es troba entre Fira València i el Velòdrom Luis Puig.