Sota el lema ‘València, missió climàtica’, Expojove obri en el seu web la possibilitat de jugar a tres jocs en línia abans que comence Expojove. La idea és generar expectació, donar educació mediambiental i fer que infància i joventut juguen, aprenguen i aconseguisquen diplomes en línia que podran canviar per premis en l’estand de l’Ajuntament durant Expojove.

Es tracta de tres missions sobre el canvi climàtic. O cosa que és el mateix, tres jocs entorn del medi ambient. Un d’ells es focalitza a separar per a reciclar bé, un altre ho protagonitza l’aigua i l’ús responsable de la mateixa i el tercer cerca impulsar la mobilitat sostenible. Abans de començar es tria un avatar i es dona una xicoteta explicació de cada joc i així com una xicoteta explicació de cadascun dels conceptes i de per què és important cuidar el medi ambient.

Aquests videojocs estan fets en format vintage, amb píxel perquè és una temàtica amigable, senzilla i fàcil d’utilitzar per als xiquets. Funcionen tant en ordinador com en dispositius mòbils. Es pot accedir a través de la pàgina web de Expojove.