Ja pots consultar la programació diària d’Expojove 2019-2020. Música, teatre i activitats lúdiques omplin l’agenda de la Fira de la Infància i la Joventut de València. Pots consultar tota la informació a l’apartat “Activitats” del web expojove.com.

Expojove en concert!

Els millors grups de música familiar en valencià visitaran Expojove 2019-2020. Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics, Skargots, Trobadorets, Marcel el Marcià, Nanets Band Rock i els Pop’s Corn ompliran de música l’escenari principal del pavelló de la Regidoria de Cultura Festiva. Tot un festival de música per a xiquetes i xiquets.

Comprar entrades

Teatre per a un món més sostenible

La sostenibilitat i el medi ambient també són l’eix temàtic en les representacions teatrals que completen la programació d’Expojove. Circ, clowns i teatre de carrer són algunes de les diferents propostes que trobarem programades diàriament, apostant fermament pel talent de companyies d’arreu del territori valencià.

Esport, diversió i moltes sorpreses!

I, com sempre, tot un pavelló dedicat a l’esport amb les federacions i associacions esportives col·laboradores. Una oportunitat perfecta perquè les més menudes i menuts de la casa descobrisquen quina és la disciplina que més els agrada. A més, entitats com el València Club de Futbol, el Llevant Unió Esportiva o el València Basket aproparan les xiquetes i xiquets als seus equips preferits.

La col·laboració d’organitzacions públiques i privades completa l’oferta d’activitats d’Expojove, amb 50.000 m² bruts per a expositors, tallers, fira d’atraccions i espais d’oci. Entre les novetats i millores d’enguany, s’habilitaran dues zones de pícnic per a facilitar el descans de les famílies i els grups visitants