Les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor disfruten d’una intensa jornada en ExpoJove

Una de les visites més esperades en ExpoJove és la que han realitzat les Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis, acompanyades de les seues Corts d’Honor per a disfrutar d’un divertit dia entre companyes.

En el quint dia de certamen, les màximes representants, que ja van estar en el dia de la inauguració d’ExpoJove 2014, han recorregut tots els pavellons de Fira València junt amb el regidor de Festes i Cultural Popular de l’Ajuntament de València i President de la Junta Central Fallera, Francisco Lledó.

Tota la comissió, formada per les 26 falleres, han visitat els estands que alberguen cada pavelló, on molts dels expositors van voler agrair esta visita amb distints detalls. En cada un dels expositors com l’Empresa Municipal de Transports de València, la Policia Local, els Bombers, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, i la Junta Centra Fallera han guardat un record fotografiant-se en cada un d’ells i s’han divertit cantant en el karaoke de la Diputació de València, jugant a futbol en l’estand València CF o Llevant UD o en la fira atraccions.

A la vesprada, les activitats han continuat en el pavelló d’1, organitzat per la Regidoria de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de València, on han disfrutat totes juntes d’un dels espectacles en l’escenari principal ‘Llegendes de la Selva’. Sens dubte, un gran dia ple de diversió, jocs i camaraderia en què les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor han disfrutat de totes les activitats.

Fotos: Josep V. Zaragoza / Armando Romero