L’espectacle caní d’Alejop Xou Ca sorprén el públic d’ExpoJove

El recinte unflable instal·lat en el pavelló 1 de Fira València va sorprendre xiquets, xiquetes i majors amb l’espectacle, que per primera vegada oferix Alejop Xou Ca en ExpoJove, on combina les modalitats i exercicis més espectaculars que poden realitzar els nostres amics els gossos amb l’originalitat i el respecte cap als animals.

Una introducció màgica va deixar a tots els presents sorpresos, ja que el responsable, Fernando Breva va fer desaparéixer a un dels seus gossos de raça Border Collie. A continuació, un altre dels cans va realitzar una demostració agility per mitjà d’una sèrie d’obstacles, en la que els xiquets i xiquetes van botar a pista per a convertir-se en túnels humans. Demostracions com frisbee, dog dàncing i pasturatge amb un grup d’oques, han fet que els assistents vibraren d’emoció i els gossos disfrutaren jugant.

L’espectacle caní enfocat per a totes les edats, continuarà oferint el seu xou demà dilluns, 29 de desembre, a les 12:00 hores,i els pròxims 2, 3 i 4 de gener, a les 12:00h en el pavelló 1 del recinte firal d’Expojove.