Diversió i conscienciació en l’autobús sostenible d’Iberdrola

Tots els anys, Iberdrola arriba a ExpoJove amb el seu autobús sostenible i mediambiental perquè totes les famílies puguen aprendre de forma divertida, lúdica i enriquidora, què són les energies renovables i com es pot contribuir a cura del medi ambient a través d’uns senzills consells.

Situat en el pavelló 2 d’Expojove i sempre ple de llargues cues, els més menuts poden realitzar diferents activitats. En la part audiovisual amb pel·lícules i imatges per a saber com funcionen les plantes d’energia eòlica i hidràulica. En la part interactiva, es viuen moments de diversió amb els ordinadors per a jugar, aprendre i conéixer més sobre les energies netes i mediambientals.

Una de les activitats que més agrada als passatgers de l’autobús d’Iberdrola són les xapes personalitzades, fetes en el moment amb la teua fotografia, amb l’objectiu que després es recorden d’estalviar enèrgicament. Mentres esperen a obtindre els seus xapes, els més xicotets aprenen amb el Repte Verd per mitjà de preguntes-respostes sobre les diferents energies renovables. Però en este autobús, també aprenen els pares per mitjà de trucs i consells mediambientals sobre l’estalvi de l’energia en la llar, en l’entorn i en el treball.