Camaleó Teatre delecta a xicotets i majors amb els seus cinc espectacles

Serà difícil que el visitant d’ExpoJove 2014 no visite l’espai de ‘Llegendes de la Selva’ i no es trobe amb un espectacle teatral o representació de la companyia Camaleó Teatre amb què disfrutar en els distints escenaris adaptats a l’aventura.

I és que cada jornada d’ExpoJove, esta companyia de quatre dones i un home representa cinc espectacles diferents, amb obres creades expressament per a esta edició de la Fira de la Infància i Joventut de València, com ‘Perdudets en la Selva’ o ‘L’Arbre de l’Amor’. Altres representacions han sigut adaptades als nous escenaris que enguany oferix ExpoJove a tots els seus visitants, però especialment als xicotets de la casa, que disfruten amb cada història i interpretació d’esta companyia.


12.27.2014_12.54.34

Els espais de ‘La meua casa en un arbre’, ‘La Passarel·la de la Selva’ o ‘El Castell i els seus misteris’ acullen les interpretacions teatrals d’este consolidat grup. Recorda agafar la guia de mà a la teua entrada a Fira València i disfrutar de l’espectacle que desitges.

Fotos: Josep V. Zaragoza