Què és Expojove?

La Fira de la Infància i la Joventut de València és ja una cita ineludible per a milers de famílies durant el període nadalenc. Un lloc ple d’activitats, teatre, música, entreteniment… Durant 10 dies, xiquets, xiquetes, pares, mares i iaios tenen a l’abast una proposta diferent amb la que acomiadar l’any.

Que no has vingut mai? La millor manera de conéixer Expojove és anant a Feria Valencia del 26 de desembre al 4 de gener. En Expojove podràs participar de multitud d’activitats tant d’empreses públiques com privades. Eviteu cues comprant les entrades a través d’internet i disfruteu al màxim del dia.

Vine a Expojove i canvia d’any amb nosaltres!

Comprar entrades

Calendari
10 dies
Família
En família
Puzzle
Activitats, esport, teatre, música...

Així va ser l’última edició d’Expojove!

Espectacles, música i teatre per a tota la família

Companyies valencianes i de tot arreu porten els millors espectacles infantils als escenaris d’Expojove. Concerts, espectacles de teatre, màgia o titelles completen la programació que es pot disfrutar al llarg del dia.

Podeu consultar l’horari dels diferents espectacles a la secció Activitats del web.

Continguts didàctics i activitats

El pavelló de la Regidoria de Cultura Festiva té un tema diferent cada any que dóna nom a l’edició d’Expojove. Un fil temàtic que vertebra els continguts i les activitats de la Fira i oferix una proposta didàctica per als infants.

  • Expojove 2015-2016: La ciència mola, dedicat a la divulgació científica.
  • Expojove 2016-2017: Un viatge per la història, dedicat a la història.
  • Expojove 2017-2018: Naym!, dedicat a l’alimentació saludable.
  • Expojove 2018-2019: Llegim!, dedicat al foment de la lectura.
  • Expojove 2019-2020: Eco!, dedicat a la sostenibilitat i medi ambient.

A més, la col·laboració de diferents institucions públiques i privades amplien l’oferta d’activitats de cada edició de la Fira de la Infància i la Joventut de València.

Activitats esportives

Tot un pavelló d’activitats esportives per a practicar l’esport que més t’agrada o descobrir-ne de nous. Les diferents federacions i associacions que hi col·laboren apropen al visitant un fum de modalitats esportives.

Una oportunitat per a trobar quin és l’esport que més agrada a les xiquetes i xiquets de la casa i apropar-se a les seues federacions. Un espai per a començar l’any de manera saludable!

Fira d’atraccions

A Expojove hi ha una fira dins de la Fira! Un altre dels espais clàssics d’Expojove és la fira d’atraccions, on podrem disfrutar de les atraccions més emblemàtiques. L’entrada a les diferents atraccions del pavelló dedicat a la fira d’atraccions es paga a banda de l’entrada.

Expositors

Expojove també és un espai per a la comunicació i venda d’empreses privades, on sectors com alimentació, educació, oci, esports, moda, joguets, videojocs, telefonia, etc. disposen d’un espai per a exposar els seus productes. Si estàs interessat en participar com a expositor, consulta ací tota la informació.