Feria
de la Infancia
y la Juventud
de València

del 26 de diciembre 2023
 →
al 4 de enero 2024

Expojove acollirà en la seua pròxima edició la primera fira de tecnologia educativa i recreativa d’Espanya. D’aquesta manera, un dels pavellons de Fira València serà l’escenari d’Univers Tech, un espai que comptarà amb tallers de robòtica, realitat virtual, impressió 3D, competicions de drons, solucions de mobilitat, dispositius intel·ligents i tallers de formació en tecnologia de la mà de professionals del sector, que ensenyaran als joves les aplicacions laborals que hi ha darrere de les últimes tecnologies.
Aquest esdeveniment naix de la mà de Expojove, la fira de l’oci degana en la comunitat valenciana que porta celebrant-se des de fa 40 anys en nadal i que atrau cada any a 100.000 persones. Gent menuda amb la seua família o de totes les edats que volen gaudir amb les seues amistats d’un oci diferent.
Univers Tech comptarà a més amb una agenda d’activitats intensa que dotarà a l’esdeveniment d’un espai per a xarrades, trobades i demostracions. A més tindrà una zona expositiva on participaran tot tipus d’empreses amb els eixos comuns d’innovació tecnològica, oci i formació.
“Univers Tech arriba per a incorporar la innovació tecnològica en la vida diària de la gent, en un moment en què València sona amb força com un pol d’innovació i amb alta capacitat d’atracció d’empreses i inversors”, assegura Vicente Fernández, director d’aquest espai tecnològic.
Un esdeveniment per a gaudir, tocar, experimentar, aprendre i divertir-se. Entre les opcions purament d’oci els organitzadors prometen tindre l´escape room tecnològic més gran d’Europa, competicions de drons amb els millors pilots d’Espanya, tornejos de robòtica i moltes més sorpreses guardades.
Una finestra al futur amb un present molt actiu amb la col·laboració d’un gran nombre de professionals que tindran el temps i la dedicació necessària per a ensenyar a la joventut com a més de divertir-se amb la tecnologia poden tindre un futur laboral en ella.
Expojove se celebrarà del 26 de desembre de 2022 al 4 de gener de 2023.