Turisme València mostra la gastronomia valenciana als més xicotets

ExpoJove enguany torna a comptar amb l’estand de Turisme València on ensenya als més xicotets d’una forma divertida i original, la gastronomia valenciana de la ciutat. Elaborar imants de nevera amb els seus dibuixos, realitzar clauer amb formes de tapes d’autor i fer paelles valencianes amb figuretes de dacsa de colors, són alguns dels tallers que giren entorn de la gastronomia valenciana, i que es poden portar com a record a casa.

També hi ha altres espais en les parets de l’estand que giren entorn de l’alimentació típica valenciana com les pantalles tàctils amb dos jocs per a fer una autèntica paella valenciana, el joc de punteria ‘Tiro a la naranja’, la ruleta dels aliments, i la piràmide alimentària amb imants perquè els xiquets puguen omplir amb les distintes imatges. En les parets també hi ha endevinalles de distints productes alimentaris, uns mots encreuats, una sopa de lletres, i un joc de verdader i fals.
Turisme València ha muntat un estand per a celebrar que la UNESCO, enguany, han inclòs a la Comunitat com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, i amb el seu vistós i dinàmic estand ha volgut demostrar el rica i variada que és la ciutat, quant a gastronomia.