El karate estrena les exhibicions en la Zona Esportiva d’ExpoJove

Els xicotets amants de l’esport tenen en el pavelló 4 d’ExpoJove una zona de visita obligada. I és que diferents federacions autonòmiques i nacionals, clubs valencians i esportistes del més alt nivell es donen cita en esta ‘Zona Esportiva‘ que organitza la Regidoria de Festes i Cultura Popular a fi d’acostar l’esport als més xicotets i jóvens de la casa.

La Federació de Karate de la Comunitat Valenciana ha sigut una de les primeres a mostrar la seua disciplina als visitants d’ExpoJove. I no serà l’última ja que altres disciplines com a Rugbi, Handbol, Triatló i moltes més tenen previst omplir d’esport les seues zones específiques i l’escenari central on realitzaran diverses demostracions.

Tot un campió del Món Kata per equips, com José Manuel Carbonell López, va estar en ExpoJove mostrant les seues habilitats junt amb altres alumnes. Amb la seua trajectòria que inclou també tres campionats d’Europa per equips i altres tants de forma individual, a més de la Medalla al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València 2013, va ser un representant idoni del que pot ser el karate per als nous i jóvens amants d’esta disciplina a què hi ha enamorat en ExpoJove 2014.