Arriba Expojove 2018!

Hem presentat a l’Ajuntament de València la 37a edició d’Expojove, que se celebrarà a Feria Valencia des del 26 de desembre fins al 4 de gener. La lectura i la literatura seran els eixos centrals de la fira, que comptarà amb múltiples activitats d’oci enfocades per a tots els públics.

«Expojove és un punt de referència ineludible en l’agenda cultural que conforma l’estratègia marcada des de la Regidoria de Cultura Festiva i l’Ajuntament», ha assegurat el regidor Pere Fuset. Així mateix, ha argumentat que el govern local està treballant per «potenciar una oferta cultural de Nadal descentralitzada, dins de la que es pretén que Expojove es convertisca en una referència per a l’oci i el turisme de la ciutat durant estes dates».

El disseny del cartell de la present edició ha sigut realitzat per Rubén Darío Aledón García, estudiant de la Escola d’Art i Superior de Disseny (EASD) de València.

(més…)

Llegir més

Com comprar entrades per a ExpoJove 2018-2019?

Compra ja la teua entrada per a ExpoJove 2018-2019

Ja pots consultar els horaris i preus i comprar les teues entrades per a ExpoJove 2018-2019 des de la nostra web. Comprar les entrades per Internet és la manera més fàcil i ràpida d’accedir a ExpoJove. Només cal omplir un breu qüestionari i fer el pagament en línia. Amb la vostra entrada digital podeu anar directament als torns evitant les cues d’accés, posant l’entrada sobre el lector de codis. Recorda que l’entrada és gratuïta per a les xiquetes i xiquets de 0 a 4 anys.

Comprar entrades